Łódzki Klub Winiarzy
http://klubwiniarzy.pl/forum/

Warsztaty jesienne 1-3 pażdzernika
http://klubwiniarzy.pl/forum/viewtopic.php?f=46&t=179
Strona 4 z 4

Autor:  Kyzmol [ 29 wrz 2010, o 16:48 ]
Tytuł:  Re: Warsztaty jesienne 1-3 pażdzernika

Mięso w ilości 74 kg na kiełbasy zostało zakupione i zapeklowane.

Autor:  Geronimo [ 29 wrz 2010, o 20:41 ]
Tytuł:  Re: Warsztaty jesienne 1-3 pażdzernika

mniam...........
czekam........

Autor:  Kyzmol [ 30 wrz 2010, o 06:51 ]
Tytuł:  Re: Warsztaty jesienne 1-3 pażdzernika

Pilnie poszukuję przprawy KMIN RZYMSKI nie mylić z kminkiem. Jeżeli ktoś znajdzie niech najpierw zadzwoni do mnie a następnie kupi.

Autor:  general aidid [ 30 wrz 2010, o 19:57 ]
Tytuł:  Re: Warsztaty jesienne 1-3 pażdzernika

Ociupinę mam w domu, ale to ze 20g. Mogę sprawdzić jutro na piotrkowskiej u Araba.
Darek, a Ty nie mniamczekam, ino zakasaj rękawy...

Autor:  Kyzmol [ 30 wrz 2010, o 20:52 ]
Tytuł:  Re: Warsztaty jesienne 1-3 pażdzernika

Wystarczy potrzebuję max. 10 g.

Autor:  Geronimo [ 1 paź 2010, o 22:26 ]
Tytuł:  Re: Warsztaty jesienne 1-3 pażdzernika

co tam słychać z wędlinkami?Generał dałeś radę z kuminem? Tak żałuję że z tym czasem jest tak źle .;-(

Autor:  general aidid [ 2 paź 2010, o 19:16 ]
Tytuł:  Re: Warsztaty jesienne 1-3 pażdzernika

I po warsztatach. Żałujcie wszyscy nieobecni, a zainteresowani. Żalujcie wszyscy niezainteresowani. W ekspresowym tempie i całkiem przejrzyście Kyzmol wytyczył mi drogę ku lepszemu jedzeniu. Jestem natchniony, już niespragniony wiedzy - jedynie doskonalenia - i przystępuję do realizacji planu pt. "śmierć przemysłowi spożywczemu".
Czuj dym!

Autor:  Łukasz [ 5 paź 2010, o 13:07 ]
Tytuł:  Re: Warsztaty jesienne 1-3 pażdzernika

Kiełbaska ma bardzo harmonijny smak i aromat, szyneczka bardzo krucha z mocnym aromatem wędzonki przy "skórce" i bardzo delikatny smak, a boczku jeszcze nie próbowałem... :D Ale też na pewno super ;)

Autor:  Geronimo [ 5 paź 2010, o 18:35 ]
Tytuł:  Re: Warsztaty jesienne 1-3 pażdzernika

Witajcie ;)
Boczku też jeszcze nie próbowałem ale szyneczki i kiełbaski w porządku :)
Dzięki Kazik ;)
pozdrawiam

Strona 4 z 4 Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/