Łódzki Klub Winiarzy
http://klubwiniarzy.pl/forum/

wędzenie samodzielne
http://klubwiniarzy.pl/forum/viewtopic.php?f=46&t=212
Strona 1 z 2

Autor:  waclaw1960 [ 4 gru 2010, o 19:26 ]
Tytuł:  wędzenie samodzielne

dziś wędzimy trochę kurczaka i kiełbasy cienkie ;)

Autor:  waclaw1960 [ 5 gru 2010, o 18:07 ]
Tytuł:  Re: wędzenie samodzielne

relacja fotograficzna

Autor:  waclaw1960 [ 5 gru 2010, o 18:23 ]
Tytuł:  Re: wędzenie samodzielne

si di

Autor:  voy [ 5 gru 2010, o 23:07 ]
Tytuł:  Re: wędzenie samodzielne

Gratuluję,napisz coś o kiełbasie którą popełniłeś.
Ja planuję dynienie na przyszły weekend.

Autor:  waclaw1960 [ 6 gru 2010, o 14:16 ]
Tytuł:  Re: wędzenie samodzielne

kiełbasa robiona przez żonę ,za każdym razem testuje nowe smaki

Autor:  kolman [ 6 gru 2010, o 20:36 ]
Tytuł:  Re: wędzenie samodzielne

Pytania zupełnego laika: na jakim drewnie najlepiej wychodzi takie dymienie, jak mierzysz temp.?

Autor:  waclaw1960 [ 6 gru 2010, o 21:45 ]
Tytuł:  Re: wędzenie samodzielne

jesli chodzi o temperaturę to włożyłem do środka biowinowski termometr wieszajac go na szpagacie,wędziłem w temperaturze 30 -40 stopni;używałem drewna z drzew owocowych aczkolwiek niektórzy dają olchę,w kazdym razie przed świetami też będę wędził tylko muszę zdobyć trochę jałowca

Autor:  Kyzmol [ 22 gru 2010, o 21:27 ]
Tytuł:  Re: wędzenie samodzielne

Coś na przekąskę na święta.
Chciałem dołączyć zdjęcie ale mi nie wychodzi, może tak
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/12e ... d2ed6.html

Autor:  waclaw1960 [ 23 gru 2010, o 09:16 ]
Tytuł:  Re: wędzenie samodzielne

profesjonalista

Autor:  szuler [ 5 sty 2011, o 11:22 ]
Tytuł:  Re: wędzenie samodzielne

dostełem od kumpla z podpisem zapsy na zimę wrzucę chyba się nie obrazicie, ale przypasowało mi do tego wątku ;)
Obrazek

Strona 1 z 2 Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/