Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)] |
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ Wątki: 15 ] |
|
|||||||
Wątki | Autor | Odpowiedzi | Wyświetlone | Ostatni post | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Gwiazdka 2016 | 2 |
20640 |
19 gru 2016, o 21:07 |
|||
![]() |
Generator dymu | 6 |
22411 |
25 lis 2016, o 22:07 |
|||
![]() |
Wędzone jaja. | 2 |
13559 |
12 wrz 2016, o 18:39 |
|||
![]() |
hiszpańska łopatka dojrzewająca | 0 |
11063 |
22 kwi 2015, o 22:48 |
|||
![]() |
Świateczna szynka | 1 |
13449 |
5 maja 2014, o 19:22 |
|||
![]() |
Wędzona rolowana pierś indyka | 4 |
22080 |
7 kwi 2012, o 20:09 |
|||
![]() |
Prosciutto di Parma wg Anglika (River Cottage) | 4 |
18618 |
9 mar 2012, o 23:59 |
|||
![]() |
Parzenie wędlin | 3 |
22146 |
27 gru 2011, o 23:33 |
|||
![]() |
Książka o wyrobie wędlin domowych | 10 |
36002 |
28 lis 2011, o 13:17 |
|||
![]() |
wędzenie samodzielne | 14 |
43770 |
10 lis 2011, o 18:39 |
|||
![]() |
Warsztaty jesienne 1-3 pażdzernika | 38 |
87542 |
5 paź 2010, o 18:35 |
|||
![]() |
Warsztaty majowe 8 - maja | 16 |
44139 |
25 kwi 2010, o 22:42 |
|||
![]() |
Polędwica wędzona surowa dla początkujących. | 2 |
16574 |
25 mar 2010, o 21:16 |
|||
![]() |
Suszony wyrób mięsny | 4 |
16198 |
7 lut 2010, o 11:32 |
|||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ Wątki: 15 ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)] |
Kto przegląda forum |
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |
|
Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników |